1400 Puff Queen Cola

1400 Puff Queen Cola

Puff elektronik nargile neden tek kullanımlık sorusunu sormadan önce elektronik nargilenin sistemini tanımak gerekiyor. Elektronik nargile dumansız, buharlaştırıcı bir cihazdır. Hava sensörü, elektronik nargilenin ucundan hava çekimi yapıldığında devre bu sinyali alır ve gücü açar.

Devre daha sonra cihazın atomizer bölümündeki titreştirici kısmını devreye sokar. Bu kısımda bulunan teli ısınarak temas halindeki sıvısını buharlaştırır. Sonunda oluşan buhar da çekilmekte olan hava ile birleşir.

Kartuşun içindeki sıvı oranları tercihe göre değişir. Aynı zamanda aroma verici ve isteğe bağlı olarak nikotinden oluşur. Elektronik nargile sıvılarında sadece suda çözünen aromalar kullanılır. Bu cihaz tütün ürünlerine nazaran %98 civarlarında daha az kanserojen madde içerir. Kullanıldığında etki olarak sigaradan farkı neredeyse hissedilmez. Kullanıcıya sigara markası değiştirmiş izlenimi uyandırarak sigara arzusunu ortadan kaldırır.

Puff elektronik nargile neden tek kullanımlık bir özelliğe sahip sorusu Aroma King bünyesinde en sık rastladığımız sorulardan birisidir. Kullan-at pod cihazına sahip olan bu ürünler kullanıcıları sürekli dolum yapma gibi bir meziyetten kurtarır. Tek yapmanız gereken Puff barınızın likiti veya bataryası bittiğinde yenisini almak olur.

Tek kullanımlık ürün pratik kullanımları sayesinde elektronik nargileye olan ön yargıları kırar. Tek kullanımlık elektronik nargileler, doldurulabilir sisteme nazaran daha fazla içim sağlar. Böylelikle nargile keyfiniz daha uzun sürer ve ürününüzde likit veya batarya bitmeden kontrol edip hemen yenisini alabilir ve yedekleyebilirsiniz. Değişimi çok kolay ve basit olduğu için vaktinizi almaz.

Puff Elektronik Nargilenin Tek Kullanımlık Olmayanlardan Farkı

Puff elektronik nargile neden tek kullanımlık diye soranların bir çoğu konuya hâkim olmayan kullanıcılardır. Bu pod sisteminin doldurulabilir pod sisteminden farkı başlıca önceden doldurulmuş olması ve doldurmak zorunda kalmayacak olmanız. Sadece batarya veya likit aldığınızda keyfinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Aralarındaki en büyük farklardan bir diğeri ise doldurulabilir pod sisteminin daha pahalı olmasıdır. Bu sebeple tek kullanımlık olan pod sistemi kullanıcılar tarafından daha çok sevilir. Tek kullanımlık olmayan poda sahip sistemlerde farklı likit dolumları da yapabilirsiniz. Ancak farklı likit dolumu yaptıktan sonra tat sorunu yaşamanız da mümkün olabilir.

Puff elektronik nargile neden tek kullanımlık tercih edilmeli diye de sorulabilir. Tek kullanımlık olan sistemlerde aynı aromaya sahip likiti alıp takmanız yeterli olur ve herhangi bir tat sorunu yaşamazsınız. Bu sisteme sahip olan ürünler bakım da gerektirmediği için fark yaratan tercih sebeplerinden oluyor.

Puff Elektronik Nargilenin Tek Kullanımlık Olmasının Avantajları

Puff elektronik nargile neden tek kullanımlık sorusunun cevaplarından bir diğeri de kolaylık ve basitlik sunmasıdır. Kullanımı kolaydır ve kullanıcıyı teknik özelliklerle yormaz.

Önceden doldurulmuş pod sistemleri, likiti önceden doldurulmuş, pod olarak bilinen kartuşları kullanan, yeniden doldurulamayan pod boşluklarına sahip olan bir sistemdir. Kullanıcıların en çok tercih etme sebeplerinden biri de doğru likiti seçme zorunluğuna sahip olmamak ve bunları doldurmak zorunda olmamaktır.

Elektronik nargilenizi likit ile tekrar doldurmanıza gerek yoktur; sıvı bittiğinde atabilir ve yenisini kolaylıkla alabilirsiniz. Tek kullanımlık podlar, seçim yapabileceğiniz en iyi aromalar ile önceden doldurulmuş olarak gelir.

Normal bir kapsül sistemi sürekli şarj, likit doldurma ve atomizer bobini değiştirme gerektirir. Tek kullanımlık bir elektronik nargilenin kullanımı kolaydır. Anında nikotin memnuniyeti elde etmek için kurulum gerektirmez. Deneyimli veya deneyimsiz olmanız fark etmez tek yapmanız gereken ürününüzden bir nefes almaktır.

Puff elektronik nargile neden tek kullanımlık dendiğinde verilebilecek en güzel örneklerden bir diğeri de kötü koku yaymama özelliğidir. Sizi ve çevrenizi diğer tütün dumanları gibi kötü kokulu bir hale getirmez. Bu özelliği sayesinde sağlığa da zarar vermezler. Hiçbir şey yanmadığından duman ve kül yoktur. Bazı elektronik nargileler, sevdiğiniz aromaya bağlı olarak meyve gibi kokabilir. Tek kullanımlık elektronik nargileler, doldurulabilir elektronik nargilelerden çok daha ucuzdur; bütçenize göre bir tane satın alabilirsiniz. Düşük fiyatlar, en iyi lezzeti test etmenize de olanak sağlar. Daha büyük buharlar daha uzun ömürlü tek kullanımlık ürünlerdir ancak daha pahalıya mal olma ihtimalleri vardır. Günlük kullanım için yeniden kullanılabilir bir pod sistemi satın almak daha ucuza gelebilir.

WhatsApp Sipariş
Merhaba Size Nasıl Yardımcı Olabilirim?